Sivusto ei tue käyttämääsi selainta. Suosittelemme selaimen päivittämistä uudempaan versioon.

 Yhteys: Pekka Murto

 Keikat ja musiikkiprojektit:

pekka.murto@elisanet.fi

050 3445626

---------------------------

Olen  lauluntekijä, joka tekee suomenkielisiä lauluja yksin ja yhdessä muiden lauluntekijöiden kanssa co-write yhteistyönä.

Itselleni lauluntekijänä musiikin monimuotoisuus on tärkeää, sekä erityisesti tarina ja tunne mitä laulun sanoilla halutaan kuulijalle kertoa. Laulut voivat olla luonteeltaan yhtä hyvin lyhyitä, kevyitä lauluja kuin syvällisiä lauluja elämästä. Musiikin akustisuus ja omalla tavallaan maanläheisyys sekä juurevuus ovat lähellä omaa lauluntekijyyttäni. Ne ovat osa musiikkiani, vaikka lopullinen musiikin sovitusmuoto olisikin välillä lauluissani myös sähköisempi.

Lauluntekijänä teen lauluja ja musiikkia myös tilaustyönä. Erityisen mielelläni tekisin enemmänkin teatterimusiikin sävellystöitä. Teatterimusiikin tekeminen on monimuotoista, selkeään tavoitteeseen tehtävää sävellystyötä.

Co-write yhteistyössä olen yleensä enemmän laulun sanoittajan roolissa.

Yhteistyöverkostooni laulunteossa kuuluvat esimerkiksi :  Tommi Mäki (Pandasonics), Sami Anttila (Third Sound) , Lasse Mikkonen.

Vuonna 2013 opiskelin Ikaalisten lauluntekijävalmennuksessa 8 kuukauden koulutuksessa.

Ehdota rohkeasti yhteistyötä tai laulua tehtäväksi genrestä riippumatta. Jos en pysty auttamaan, niin ainakin pystyn ehdottamaan seuraavaa mahdollista kontaktia.